Ik had al een half jaar last van een tenniselleboog, zowel links als rechts. Rust nemen, massages en strekken hadden geen enkel positief effect, de pijn werd eigenlijk alleen maar erger. Ondanks dat ik geen idee had hoe acupunctuur werkte of er in geloofde, besloot ik deze behandelwijze een kans te geven en dat was de beste beslissing die ik maakte.

Vanaf de eerste behandeling was acupunctuur ongelooflijk effectief voor mijn lichaam en geest. Mijn armen en schouders ontspande onmiddellijk. Na 5 behandelingen, in een tijdsbestek van twee maanden, was de pijn van beide tennisellebogen verdwenen en was er een gevoel van genezing begonnen die nog eens drie maanden aanhield.

Ik ben Maud dankbaar voor haar warme aandacht en diepe begrip. Ik heb van haar geleerd om te ontspannen en los te laten, niet alleen mijn spieren, maar ook moeilijke situaties in mijn leven. Ik heb geleerd om meer naar mijn hart te luisteren en het te accepteren zoals het is. Ik zal beslist nog regelmatig naar Maud toegaan om dit zelfbewustzijn te oefenen en te sterken.

Deel deze blog via: